Ett gott skratt förlänger livet

Haha tycker det är lite kul: ask the people how know me?? Om du ska gå svenska lektioner kanske hon ska överväga engelska lektioner eftersom det stavas: ask the people WHO know me. xD

Haha fick mig ett sådant gott skratt, här går man inte och påstår att man ska bli lärare antingen i det ena eller det andra. Men andra som skriver ord som dom inte begriper sig på, dessutom på ett annat språk.

Skall ner till mor och far ikväll äta middag då min syster kommit hem idag :) lycka!
Brun och fin och mycket att prata om...

Kyla

Idag har varit en riktigt seg dag, men näringsläran va inställd så fick flytta fram projekt och företagande en timme. Helt okey för min del, då ja kunde gå vila en stund innan nästa lektion halv fem. Har nyss kommit hem och klockan är nu sju. så det blir cops sedan mat och plugga inför provet i morgon om boende, samlevnad osv. Ett kapitell som passar mig utomårdentligt då jag lever snart i villa med sambo och snart en hel familj :)

Kyligt ute, så har gått och spännt sig hela dagn och det får man känan smärta för då man slappnar av och inser att nacke och axel lider så det gör väldigt ont. Nej ledsen hinenr inte skriva mer. cops börjar om ynka någon minut. puss på er.

Älskar dig min prins <3

Familjen på Mossagård!


Jag vet att vissa människor söker i världen för att hitta någonting som liknar det vi har.
Jag vet att folk kommer att försöka, försök dela upp något så verkligt.
Så till slutet av gången jag talar om finns det ingen...


Nu är det inte långt kvar tills vi får tillgång till huset, och det ska bli så fruktansvärt underbart.
Var och köpte en massa gardiner och annat smått och gott, kan knappt bärga mig längre.
Igår satt även jag och Adam barnvak, blev donken med barnen och sedan en sväng upp till Valinge för att hälsa på mormor och morfar som avr på besök. Sedan hem för att kolla film och poppa popcorn :)
Klockan hann att bli halvtvå inann vi åkte hem för att gå och lägga oss, man somna som en stock iaf...

Jag har funderat på alla er där ute som inte kan va glada för andras del, utan skall försöka komma ivägen och bara fortsätta tjaffsa. Varför? Kan någon där ute förklara hur man kan vara så olycklig i själen sin att man inte kan unna någon annan än sig själva det bästa!? Jag vet att det finns några där ute utav er som läser detta som kommer att ta åt er, och det ska ni göra. Att inte önska lycka över en blivande familj för att du inte är den lycklige som finns i hans hjärta. Bara för att du inte får den uppmärksamheten du vill ha, du som inte kan låta honom ha någon annan än dig. Du som hela tiden tänker på dig själv, istälelt för att tänka utanför din lilla ram. Ska ge dig en tanke ställare...


När du ser dessa tre bilder vet du att den översta handlar om terror, enbart för att länderna inte kom överräns. Precis som inte du gör med folk i dagens samhälle heller. Och dom två andra är från Tsunamin i Thailand, även en pojke som blev av med hela sin familj, mamma, pappa och storebror. tror du han någonsin kommer önska någon annan människa olycka när han växer upp? I så fall har du fel, att inte växa upp utan sin familj, att se dom försvinna i vattnet är en bild som alltid komemr finnas kvar inom honom. Hade du vart denna lilla killen, som hade misst allt men att du nu vuxit upp hade du varit glad för andras skull istälelt för att försöka skapa problem. jag kan bara skratta inombords, men samtidigt tycka synd om dig och de människor som runt om på jorden inte kan önska någon annan lycka!
Hur mycket än människor komemr att försöka, är det bara att acceptera. Vi kommer att bli en familj som älskar varandra, du är paserad men ändå välkommen tillbaka som en vän till familjen vår.

En person som jag verkligen skall öppna ögonen skall få en händelse att tänka på!
Kommer du ihåg den där gången du skulle hoppa in i bilen vi drog runt i men tjejerna och Tobbe ansåg att du inte var välkommen in även fast dom inte hade den blekaste aning om vem fan du var...!? Minns du? Troligen, hade sett en bild på dig och jag kände igen dig. Då jag är uppfostrad till att be om ursäkt för händelser som inte är okey, så gick ja efter dig för att eb om ursäkt för deras andras beteende. Ett beteende dom hade utan annledning, ingen förutom två av alla visste vem du va! Minns du va du sa när ja bad om ursäkt för mina vänner? Om inte så skall jag påminna dig:
 "Vem är du? Nina aha, du ska veta en sak! Vill jag ha Adam i säng så får ja Adam i säng."
Rent schokad utav din mening, gick jag tillbaka till bilen och undra va de var för fel på en person som hoppar på med sådana ord som faktiskt inte stämmer och som handlar om en person som inte kunde va där och försvara det du sa. Att kränka en människa utan anledning, och sedan messa och fortstätta. va du så arg för att du åkt iväg och trott att du kudne komma hem och både ha kakan och äta kakan!?
Vad var/är igentligen ditt problem? Något vi aldrig kommit fram till, du kan ge upp för där vi är idag är där vi komemr fortsätta och det är jag och Adam. Min älskade blivande familj och jag, hopaps du kan acceptera detta!

Polskt te finns ännu kvar och du är än idag välkomemn och dricka det! :)

Ångra sitt barn!?

Heej hopp
Igår kväll var min mor och far här, vi käkade gott tillsammans.
och ikväll blir det att sitta barnvakt för min och Adams del!

Men först så ska jag och mamma iväg och handla lite saker till vårt nya hem,
och adam ska gräva medans pappa klyver ved...

Svart till Lena:
Som du skriver verkar det precis som att du ångrar dina abrn, efetrsom du va väl inte helelr speciellt gammal när du skaffade din första son? nej precis, jag anser att jag kan leva livet längre fram, för ja hinner inte bli gammal och hängig innan barnet klarar av att va ifrån mig, menar om 15år ser ja fram emot detta. och att få se sitt barnväxa upp byter ja mer än gärna bort mot fest och alkohol. Vissa människor klarar inte av ett liv utan alkohol men jag gör de, va du klarar är upp till dig.
Ifall du har fler dumma åsikter, så vänligen kommentera!

Kalvar

God morgon mina vänner!
Telefonen ringde redan kl. 05.30 i morse, det var kattarina som ringde för det hade kommit kalvar tidigt i morse vid fyra tiden. Tv stycken dessutom, två små vita tvillingar. Så det var bara att ge sig snabbt ut i snön och ner till lagårn hos Katta och jan (som för närvarande rä på kurs) så fick flyttat undan kon tillsammans med hennes två små kalvar som hon hade svårt att ha kontroll på då hon bara fått en styck klav i taget tidigare. Fick fört henne till en egen box och fyllt upp med halm och hö och en massa vatten då hon va väldigt insjunken på grund utav vätskebrist. Men efter någon timme där nere kunde vi åka hem för att kolla på morogn nyheterna och äta frukost!

Det blev så hastigt iväg i morse att jag inte fick med min mobiltelefon så jag fick inget kort. Där emot skall jag ner där vid lunch och kolla till dom, så får ta ett elelr två då...
Snart sätter våra kor igång, och det kommer bli tidiga mornan och sena kvällar. Vi har beräknat att nere hos jan och katta komemr det komma minst en omgång i kväll med. Som tur är kommer Jan hem ikväll, men vi får se när, måste ju hjälpas åt. Jag skall sitta barnvakt i morgon får se ifall både Hmpus och Oscar ska va här? Skall laga god mat tillsammans och kolla på en massa film.

Igår vart Martina här en sväng och sedan kom även Eric, vi hade en hel del att prata om. Mycket trevligt får snart göras om igen! Vill du se bilder på barnvagnen och dessa söta kalvar som kommit i morse så är det bara att klicka sig in på min och Adams hemsida där detta komemr finnas under dagens lopp.

www.123minsida.se/UngMamma välkommen!

Reastaurang besök...

Hann inte med någon blogg igår, så får skriva lite idag...
Igår vart det restaurang som gälde med Emil som kommit hem, Adam, Bella och Zerny efter det gick vi och kollade på den nya Wallander på bio. Mycket bra film, en utav dom allra bästa...!

Idag har vi redan hunnit med att vara inne på Varbergs Djurklinik för att vaccinera Geisha. Och nu skall vi iväg några äränden sedan blir det agilety (stava?) med henne med för att träna för sommarens utställning :)

Skriver mer sedan, kolla gärna in min nya hemsida  www.123minsida.se/UngMamma välkommna!

Flimmer

sitter här med svaghuvudvärk, som suttit i hela dagen.
Det flimmrar framför mina ögon och jag inser att jag måste använda mina glasögon mer än vad jag redan gör...!

Ikväll bär det av till svärmor min på sminkparty, skall bli trevligt. Hoppas på det iaf, har aldrig varit på sminkparty förr, men någon gång skall ju vara den första som man säger. Har varit nere hos Jan och Katta ett tag idag, snackat lite, och dividerat. Även kommit fram till att jag skall natta barnen en gång i veckan, då Katta har demo på maskinen på jobbet.
Lång dag i går, och morgondagen kommer bli längre...!

Lite saker poppar upp hela tiden, så saker fylls på med tiden....

[ x ] Spjälsäng
[ x ] Barnvagn


Privatliv

Ja det är väl det alla vill läsa om, privatliv och kunna snoka in i allas privata delar, eller!?

Om alla känner rädsla när de närmar sig, något helt nytt i livet och så många ändå ger sig in i det, då måste vi inse att det inte är rädslan som är problemet. Utan det är istället att du är osäker på dig själv. Lär dig först att älska och acceptera dig själv innan du provar på något nytt...

Just det som jag gjort, jag har lärt känna mig själv. Vågar säga att jag är lyckligt förälskad, och här står jag med en bulle i ugnen. Hur många tånårstjejer som nyss paserat 18 skulle våga ge sig in i att mista dom så kallade "bästa åren" ??
Inte många i alla fall, men här sitter jag stark som stenen och allt känns så rätt.

Och för er som ännu inte känenr trygga med er själva, påminn er då om att arr se sanningen.
Varje gång du på något sätt känner dig "attackerad" av någon, påminn dig stilla om följande:
 
   En människa som mår bra har aldrig behov av
   att attackera eller försöker förlöjliga en annan människa!

Jullan har blivit stolt mor till en pojk <3

Hej ber om ursäkt för mitt dåliga skrivande de senaste dagarna, men har fullt upp...

Idag har jag suttit barnvakt till Oskar, till lunch blev det stekt falukorv med makaroner. Och kan säg att grabben börjar äta rätt duktigt nu 3,5år :) Det sprider sig fort på byggden här att jag sitetr barnvakt, så igår fick jag förfrågan om att sitta barnvakt till en liten flicka på 10månader som heter Tess. Får ser när det blir av, men för min del ser ja det bara som bra övning.

Igår den 16 Januari 2009 kom Jullans lilla son till jorden, 50cm och som vägde 3435. Inte fått möjlighet att snacka riktigt med Jullan riktigt än, så väntar på ett utlåtandet ifall förlossningen var så farlig som man tror...
Nu sitter man och funderar och längtar så tills man har sin egna i sin famn, att få känna att det är sitt egna att man varit med om att skapa något så underbart som ett liv!

Igår satt jag och fixade med papper exakt hela dagen, men jag fick bra koll på allt och nu är det jag som är revisorn i huset. Tur att man valt till kurser man inte trodde man ksulle behöva. Företags ekonomi, det har hjälpt mig en hel del nu det senaste. Det är faktiskt roligt att hålla på med papper, så inget mig emot.

Satt och fundera över vad livets mening är!?
Vad anser du vara livets mening?

Jag miste en gång en bästa vän, en flicka som var en kopia. En själ som var det samma, men saker hände som i min uppväxt inte är okey. Nu sitter man och saknar, men rädd för att förlora. för att förlåta och sedan bli sviken åter igen...

Tjejkväll

Ikväll hade jag lite tjejmiddag för mig, Bella, Carro och Anna mycket trevligt.
Själklart var våra söta flickor till hundar med Zelda och Geisha...

Till mat till lagade jag fläskfile´ med klyftpotatis, bea.sås, sparris, champinjoner och majs...
Sedan blev det glass med maränger, chokladsås och strössel, pricken över i :)
Till filmen blev det, lite chips och annat små plock, kollade på Mamma Mia en helt okey film.

Min hund är lite smått bortskämd, eftersom hon är min prinsessa så får hon naturligtvis allt av detta goda vi åt också. Menar varför skall hon ha det dåligare för hon går på fyra ben och har päls? Eftersom Zelda okcås var med, fick hon det lika bra som min prinsessa...

Nej nu skall jag gå ner säga godnatt till mina "små"  hästapollar, sedan blir det sängen och en bok.
Och snart kommer Adam in, han har inte varit hemma ikväll menar tjejkväll är TJEJkväll :)

Njuter :)

Som jag njuter, vi har nyss kommit hem varit hos mor och far hela kvällen. Blev en söndags stek som satt riktigt fint.
Det absolut bästa av allt är att jag fått behålla allt :)

Svar till anonym angående snabb graviditet!
Eftersom du inte är stor nog att skriva ett personligt namn, får jag ta upp det här. Efter att man skaffat ett förhållande händer saker och ting, iaf för vår del hur de är med alal andra har ja inte med att göra. Vissa personer är inte änns tillsammans för att det ska hända saker! iaf för att komma till min snabba graviditet, som jag idag faktiskt är stolt över tillsammans med min sambo blivande far till barnet. Så är förklaringen väldigt enkel, vi båda anser det vara tidigt då jag har 1½ år kvar i skolan och så, men kan man inte ta bort barnet av olika anledningar så är det självklart för en del människor att behålla ett kärleksbarn.
Efter att det finns både livmodercanser, bröstcanser och andra anledningar angående min kropp så var det stor risk att aldrig kunna få barn igen ifall det skulle göras en graviditet. Disskutionen har hållts och fanns en som hade bestämt sig innan mig, och det var min kära Adam. Han skulle bli far, här står vi idag och ser fram emot detta.
För en del människor offatbart men för en andra bara glada miner...
vare sig du är glad för vår skull elelr inte anonym, så är vi det och vår beslut står fast! :)


Två svar i ett till Anita, angående hästkött och flörtar!
Ja vad ska man säg, med ett leende på läpparna till denna underbara kväll. Så är det väl bara att förklara att det är lika gott med travare som ardenner, dock mer kött på ardenner. Att det är olika hästar märker du inte, för man njuter i vilket fall som helst anna lilla :)
Sedan till svar två, att folk kan flörta, umgås och ha kul det är upp till var och en. när man väl lämnat är det inte längre i ditt område, om personer vill tala högt om vad som hänt efter ljuset släkts är upp till var och en, dessvere är ju vissa väldigt öppna och kör öppet! :)

Det är så skönt att driva med folk, att få personer att tro att dom har folk kring sitt finger när dom igentligen bara vill se reaktioner och respekt :) jag vet vart jag har mina nära och kära och det känns trygt, mer behöver ja inte förklara än att allt var sammansvettsat vad som gällde... Roligt att folk trodde det var allvar, snart händer saker guld hit och guld dit :)
Sängen som gäller nu, fått ett antal tvättmaskiner att bli klara idag, så nu är det tomt i tvättkorgen.
I morgon är det skola, och inte nog med det börjar andra saker med.

Puss och kram på dig systra mi... <3

Lyckad 20årsfest

Hej på er kära läsare...
Idag är det riktigt tråkigt väder, både blåser och är allmänt mörkt. Men har iaf kommit upp ätit en god frukost och fått behålla allting. Min mor och far har nämligen kommit på lösningen :) den lilla drick yoghurten som dom gör reklam för som rensar bort bakterier och annat skit i magen actimel. det bästa som funnits i mitt ylskåp. va och köpte ett gäng till innan, så fick behålla allt på festen igår...

På tal om går kvällen, mcyket trevligt. mycket folk och många skratta. Väldigt många skratt må jag säg. Carro hoppa upp och ner, små känslig i midjan ;) haha men fick mig en sväng om av både Marcus, Mårten, min kära sambo ja listan kan göras lång. Hur många snurr och hur många danser som helst och maten va fortfarande kvar och är än idag :)
Bella och jag var verkligen på G igår, min sötaste hony...
Jenny va lite snurrig och hade hängt upp sig på namn och att försöka flörta med ett öga var svårare än vad man kunde tro, Mange flörta med cameran ist för flickorna... En annan gick från knä till knä och till slut kom en kopia och gjorde det samma, fruktansvärt kul. Alla vid bordet fick sig ett gott skratt efter att personen råkat säga något som gjorde att den andra knähopparna blev till åtlöje! Nog om de, kvällen var väldigt lyckad, toalettbesök som va skrattretande och bodygarden kom. Ja som sagt kvällen va lyckad och det är ett under att jag och Bellan inte kissa på oss som personer gjorde bort sig...

Bra som man mår idag låg vi kvar lite längre i sängen än vanligt och och min kära lilla Adam. Ett sms hit coh ett sms dit.
vad kan man säg, "jag får dig på 5min" hahahaha... Marcus kom precis förbi och det fick Adam att sätta igång och jobba efter att vi nu longerat Anita lite och flyttat lite kreatur.
Ikväll bär det av ner til min mor och far på söndags middag, stek med potatis och brunsås. Mumma kött <3


Vägra dropp!

Har kunnat sova lite inatt, efter en omgång på knä vid min just för tillfället bästa vän, spannen!
Blev sedan en omgång väldigt tidigt i morse, och nu sitter jag här har fått i mig lite yoggi. Vågar inte äta något annat, för de kommer bara upp med en gång. Får se hur länge detta nu får stanna!?
Kommer detta med upp får ja ringa till förlossningen i Varberg och tala med dom, för så här kan jag inte ha det.

Talade just med Jouline som ligger inne på sjukhuset i Halmstad, lider med henne, för smärtorna är helt fruktansvärda!
Brevid henne ligegr en tjej som är i 10 veckan, alltså lite efter mig coh hon får inte heller behålla sin mat. Hon får ligga med dropp, så rädd för att de ska bli lika dant, men de ska de nog inte. Känns som magen är rellativt lugn nu.

Ikväll, hade jag lovat Charlotte coh BP att servera folket snaps eftersom att jag är en utav många få nyktra ikväll. Men får se ifall jag är kapabel till detta, som det ser ut just nu blir de någon annan som får ta min plats.
Min fiffiga present och Carros fina blomma som komemr från vårt gäng... Alla aklla samlas hos oss som alltid, och sedan skall min mor och far köra ner oss till Galtabäck.

Hej hopp, gummi snopp!

Starka kryddor, inget för mig!

Vill först och främst lugna alla med att mina magsmärtor var pga utav en väldigt kryddad pizza, magsmärtorna sitter i än, dock ytterst lite. Men ingen fara som sagt, som tur är... Blir barnmorskan på torsdag igen, då vi skall väga och mäta och en massa annat.

Första dagen i skolan idag, alla påpeka att jag hade klippt mig. Kul att folk ser en förändring.
Har ju lovat Emelie att lägga in en bild på den nya fresyren, så får väl fixa detta snarast möjligt... Blir nog en hel del bilde ri morgon kväll, då vi skall på 20års fest, komemr bli väldigt så trevligt. Små förkyld än men jag skall nog överleva :)

Nu är jag vrål hungrig, så måste rusa till matbordet så inte allt tar slut...

Akut till marnmorskan

Sitter nu och skall åka iväg akut till barnmorskan, fått oehörda magsmärtor, så får se ifall dom kan lista ut va detta kan va?
Håll tummarna för att det inte är något allvarligt, och som skadar barnet!

RSS 2.0