Förklaring

Rättning på dessa kommentarer som snubblade in igår, för det första
"För detta samanhanget så tycker jag det verkar som"
Med dom orde, menas det med att jag tycker det verkar som inte att det är eller att någon annan sagt det till mig. Utan helt enkelt min personliga åsikt om saken, som jag helt enkelt har tillåtelse till.

Tänker inte lägga ner ett helt inlägg till på att förklara hur illa jag personligen tycker detta är, utan istället hänvisar jag dig att gå och snacka med personen och kolla henne i ögonen och säg att du gjort fel, stå på dig människa!
Att ni två inte bli en igen är en sak, men att skiljas som ovänenr känns dock väldigt onödigt i en så pass liten stad som lilla Falkenberg, så jag råder dig att dra dig i kragen och försöka va den man du kanske en dag förhoppningsvis blir...



Jahopp över till något roligare samtalsämne som min tjockis mage!
Var hos barnmorskan igår, allt såg bra ut förutom min etta till äggvita i urinen.  Har man mer än en etta kan det vara havandeskapsförgiftning, och det vore ju inte speciellt kul tycker jag. Får hoppas att dom kan finna denna gång vad som är orsaken till min lilla etta?

Fruktansvärt fint väder idag, och därför skall jag försöka få gjort lite sysslor ute;
* Hänga upp tvätt/sätta igång en ny maskin
* Baka lite
* Tillaga en fransyska, och göra påläggs rostbiff
* Göra igjordning i rabatterna
* Pappers arbete

Efter detta skall jag bara lägga mig och glassa i solen och måla lite hade jag tänkt :)
ha en fortsatt underbar dag för det tänkte jag ha... <3

Hämnd?

Mina kära vänner, säger inte att livet alltid är en dans på dom röda rosorna men ibland blir jag bara så fruktansvärt arg och frustrerad över hur människor beter sig emot varandra. Har folk i dagens samhälle ingen respekt i kroppen?
Visst har man inga käsnlor så är man fri som en fågel, för man kan inte tvinga någon att stanna i kärlekens spår. Men man behöver inte heller springa iväg och ligga med någon så fort man känenr för de. För detta samanhanget så tycker jag det verkar som om han tror att han kan komma tillbaka nu efetr en resa på öland och midsommar, men snällla vännen låt honom inte komma tillbaka, inte så lätt iaf. vet att du tycker om honom, men tro mig du är värd mer än ett midsomamrfirande. Vet han med sig att han inte kan fira midsommar utan att behöva va singel och ligga med någon för att du inte är hemma, så skall han fan ingen helelr ha vid sin sida...!
Såg han det som en hämnd att dumpa dig? Tur för honom att han iaf gjorde slut innan han satte på henne, för annars hade jag gått i taket, detta inlägg är tillängnat dig vännen, blonda söta flicka...!

20 Juni

Hej hopp nej kära vänner devote var inget för mig, allt för speciellt. kalla mig seg elelr efter men blogg.se får bli min grej.
Midsommar har rusat förbi, hade lite folk här i fredags osv, och idag blir de lugnt som igår.
I morgon blir det mvc och frisören....

I morgon är det bara en månad kvar...!

devote.se vs blogg.se

Jahopp jahej
Håller på att fixa på devote.se men står i valet att va kvar här trots allt ändå. Vi får se med dagarna här som kommer...

Renovering

Bloggen är på renovering

"har bebisen kommit nu?"

Idag är det en slapp dag för min del, inte sovit speciellt mycket.
Kramper i både mage och vader, dessutom foglossning som duger till för två....!

Var hos barnmorskan igår, hade gått ner 6hg sedan sist, så lite mindre än 10kg har jag gått upp nu.
Hjärtljudet låg på mellan 140-145 mycket bra. Livlig liten krabat som lever där inne...

På kvällen blev det mammas goda kötbullar, potatis och brun sås och så ställde jag mig och gjorde en massa goda pannkakor... Oskar fick speciella eftersom han är mjölkallergiker. Va lite barnvakt igår år Hampus och Oskar...
Oskar har nästan gått med på att sluta med napp när bebisen komemr, och ge sin napp till honom/henne.

Var nere på förmiddagen med traktorn hos Jan och Oskar. Oskar ville följa med hem redan då, men förklarade att Nina skulle åka och lyssna ifall bebisen mådde bra hos doktorn först. När jag kom hem på eftermiddagen och dom kom fick jag den bästa sötaste frågan ifrån denna lilla grabb, med sin docka i högsta hugg...

"Har bebisen kommit nu? vart är den?"

Nej nu skall jkag lägga mig och läsa lite, värma vetekudden och slappna av lite, i eftermiddag blir det blodcentralen, puss hej....

Knäckt

Hejsan på er alla underbara läsare
Solen skiner på blå himmel idag, skönt de....

Har nyss varit med traktorn och fyllt på vattnet hos våra kreatur i Tvååker och även hästarna. Och nu strax skall jag ner och duscha för att sedan köra bort och koppla på slotterkrossen på traktorn igen och sedan åka in till barnmorskan och där efter handla lite och vidare hem igen. Ingen skola idag skönt skönt...

Tyckte de va så sjukt kul det vi fick veta i fredags på logen, vissa personer är nog inte dom som dom försöker vara.
Så fruktansvärt kul att personer blivit förkrossade över att jag och Adam skall ha barn, då personen inte ville ha med Adam att göra. Gulligt att försöka dölja sina känslor :)

Nej nu börjar klockan bli mycket, puss hej...

Två veckors sammanfattning

Många besökare utan någon läsning

Tyvärr kan jag inte kalla mig för bloggare, då jag inte är aktiv skribent. Inte aktiv någonstans på internet längre. Har annat att göra, haha kära befolkning jag har ett liv :):):)


Onsdagen den 20 Maj - Mat mässa i Göteborg
Åkte på mat mässa i Göteborg med båda Hr klasserna, där jag träffade både Daniel ifrån Idol och Carina Berg som för den delen med är gravid och tyckte vi kunde bli vänner av just det gemensamma magarna :)



Lördagen den 30 Maj - Linas konfirmation

Lina konfirmerades, och det firade vi efter ett kyrkbesök som sedan bar vidare till Valinge...
Grymt fin i håret och en väldigt söt sång i kyrkan gjorde flickan i vitt som solen på himlen.


Måndagen den 1 Juni - Middag i Båstad
Jag, Adam, Jane, mor&far, David, Inger och Olle tog en tur ner till Båstad för ett besök på restaurang Sand, mycket fint ställe. Åt i flera timmar, efter det en avnjutande stund i solen och en promenad omkring i hamnen i Båstad.




Fredagen den 5 Juni - Tillökning i stallet
Cyklade till Tyllered för att dräktighetsundersöka Bettan som visade sig ha tagit sig nu äntligen efter tredje gången <3
Cyklade hem efter att ha hjälpt Olle med Kettisen. Kom hem och tänkte att jag fick kolla till Anita som vi tagit in kvällen innan, eftersom hon inte hade långt kvar. När jag väl kom in till henne på morgonen hade hon precis satt igång var bara att Ringa Adam och säg att han missar fölningen :) Lycklig som jag var åkte jag med mor och far min och käkade frukostbufe och när vi kom hem runt en 50min senare låg han ren som en bumullstuss i boxen. Nya avelshingsten på Mossagård har kommit :)
Och på kvällen bar det av till Långåsloge på cykel, för att kolla på Arvingarna, gott om trevligt folk och kvällen blev lyckad. Vi fick sällskap påväg hem ifrån Långås, jag , Jane och Adam stötte på en udda snubbe som skulle till Morup.
En slank kom hit och en kom dit....



Lördagen den 6 Juni - Roskilde
Efter tre timmars sömn ifrån kvällen innan bar det av till Roskilde ifrån Björkängs parkering redan kl.06.30.
Obligatoriskt var ju gammeldansk och en storstark för att få gå upp i bussen (havande slapp).
Fanns någonting för alla, styckad gris fanns det för barnen som var nyfikna och ville lära sig alla delar, nyttigt tycker vi :)
Monster till maksiner, traktorpulling, tivoli, kläder och mat i mängder. ja listan kan göras lång!
Blev en upplevelse, som förmodligen görs om på nytt nästa år igen....


Måndag den 8 Juni - Sista skoldagen
Idag var den sista fullständiga skoldagen för min del, gud så skönt.
Fick reda på betyget i Alkoholhantering och Projekt & Företagande idag, MVG i båda, lycka...
Nej nu skall jag strax lägga mig, barnmorskan i morgon tala om smärtlindring och annat kul...


RSS 2.0