SingStar

God morgon
Idag är det riktigt segt, kom hem strax efter halv två i natt, helt galet...!
Middag med god gratäng, följt utav frukt med glass och vispegrädde med vitchoklad i. Ja hon där Carro hon är en jävel i köket :) Och lika så på sing star, men innan det spelade vi sällskapsspel, där man skall tänka så likt som sin partner. JAcg med Bella. Carro med Marcus och Zerny, Calle och Adam det va väl bra lag, vi kom tvåa och Carro + Marcus sist...

Nu sitter vi och väntar på att min syster skall komma med nya frallor ifrån stan, så vi kan äta riktigt god frukost. Och efter det åka in till Varberg hon och jag... Ikväll bär det av ner till min mor och far där mamma skall firas.
God mat där med kan tänkas, för i morogn skall jag göra ungsbakad falukorv. Mumma, det gillas av herrskapet...

Och huset är snart tomt, och redan nu planeras bastu och poker kväll <3

Nej nu skall jag duka fram massa frukost, för snart är hon här. Puss på er...!

2in1



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det carros födelsedag hurra hurra hurra...!


Nyss kommit hem, rusat igenom stan för att köpa presenten för ikväll, för att ta bussen 30min senare, för att åka till mamma blomsteraffär, för att där stressa i tiominuter och se bussen gå förbi. Helt enkelt va bussen för tidig, och min syster fick jaga bussen, ett ex antal hållplatser längre bort ifrån mitt och Adams hem så hoppa jag på iaf, arg som jag var... Men en äldre tant med sin hund fick mig att le igen, där kom jag på med blommor och påsar i mängder. Bussen full och tanten med en hund i sätet. Men hon lyfte lätt upp hunden i sin famn och gjorde mer än gärna plats till mig.

- Tanten ; Skall du på kalas?
- Jag ; Ja
- I Tvååker kanske?
- Nej i Rolfstorp
- Okey, för kalas det är trevligt, vilka vackra blommor! Ha en trevlig helg...


Kan man annat än att le efter en tant som flyttar undan hund och är trevlig dessutom? jag e nöjd för det lilla iaf, nej skall strax hoppa in i duschen för att sedan fixa till mig osv, köpte ny dress igår :) 
Och ikväll skall jag vinna överlägset över Carro har jag bestämt, sing star... Halsen skall va helt uttorkad coh hes det är mitt mål. Skall nog få Bellis att släppa loss ikväll med...

I morgon bitti komemr systra mi hit med nybakade frallor från Ica, så äter vi frukost och sedan åker vi till Varberg för att finna den perfekta presenten till vår kära underbara mor. Har du som läsare något förslag till en present, så kommentera mer än gärna... Emelie du som både känenr min mor coh har bra fantasi, hjälp oss nu :)

Tack på förhand, för nu skall jag hoppa in i vatten strålarnas glitter <3

Han tystades av socialen

Jag minns den där skoldagen när det helt plötsligt kom in en liten lok rödhårig tjej i klassrummet, och blev pressenterad. För er som inte vet hennes namn tänker ja därför fortsätta kalla henne för "Louise".
En tjej som senare skulle visa sig vara en vandrande bomb utav känslor, och ett liv som vi inte kan föreställa oss. Vi som haft en uppväxt med både mamma och pappa, vare sig dom varit gifta eller särbo. Men ändå att båda funnits där för oss.
Att bli utkastad ifrån sin mamma som 11åring och sedan få på egen hand ta sig till sin pappa som var psykiskt sjuk, som satt inne på en sluten psykisk vårdavdelning efter ett dråpförsök, där skulle hon tvingas bo år 2001!

2006 då "Louise" i själva verket var 16år och hade äntligen fått tankarna på att försvinna ifrån sin pappa, då socialen äntligen komemr och hämtar henne och strax där efter tar kontakt med uppdraggranskning som sänds på SVT1. Då hon berättar hela sin historia för dom och dom börjar forska vad som igentligen gick snett, hur socialen faktiskt inte tidigare ingripit? Uppdrag granskning avslöjade då hur "Louise" i fem år levt tillsammans med sin våldsamma missbrukare till pappa, som till och med fick blanda och portionera hans doser av amfetamin.

Trots upprepade anmälningar ifrån skola, grannar och polis öppnade socialtjänsten i Vetlanda aldrig upp ögonen för "Louises" fall och påbörjade en utredning om hennes situation.
Först år 2006 då hon berättade om både dom sexuella övergrepp hon varit med om och det oansvariga fårn hennes pappa låtit henne göra, som att blanda til amfetamin som en ny utredning påbörjades.

Onsdagen den 18 Februari
Då kunde vi åter igen se en fortsättning på det som idag kallas för "fallet Louise".
Hon mår idag bra och har både pojkvän och svärföräldrar som hon trivs med som sin egna familj, berättar hon i inslaget.
Snart skall dom gifta sig, och det skulle inte jag vilja missa.

Efter att hon fick flytta här ifrån eftersom hennes pappa funnit henne, så bröts vår kontakt. Och här sitter jag idag utan att kunna själv kommunisera med henne. Har skickat mail till en kontakt person och hopaps på att få tag på henne.
Snälla håll tummarna för mig!

Och för tusan,anmäll om du märker att något barn är utsatt för minsta lilla....!


Hej hopp...

Hej hopp...
Här vart man inte allt för aktiv, men försöker i mellan åt iaf...

Vecka nio redan och torsdag, vad ska man säg tiden går fortare än vad man kanske vill vissa stunder.
Magen växer och jag har känt av två sparkar under morgontimmarna, myspys :) Nu väntar bara Adam på att han skall kunna känna dessa rörelser utanpå med...

Skall strax lägga mig i soffan och kolla på sveriges värsta bilförare, rätt intressant.
Snart fullpott med :D

Det har börjat flyttas inne i huset, så snart snart snart är det vår tur att flytta våra saker. Skall blir underbart.
I morgon är det Carros födelsedag, så skall upp till Spekås för att fira både Marcus som fylde den 20 Februari och Carro som fyller i morgon. En favvorit i repris, sjunga tills halsen är död...

Lördag blir det kalas firande då min mor fyller år, och onsdag ser väl rätt lugn ut bortsett ifrån lite plugg som måste göras.  Veckan har gått riktigt fort, och tiden lär inte gå saktare...

Puss och Kram på er trogna bevakare :)


Massa kärlek

Lite uppdatering igen, alla hjärtansdag började bra med en frukost med hjärtanägg och bacon, kärlekscheck och rosor. Sedan bar det vidare till Sannarpsbadet i Halmstad och senare på kvällen hem till Carro och Marcus i Spekås på tre rätters middag...

Det har även kommit föl på Tyllered, myspys :)

Hundsjuka

Nyss kommit hem och har damsugat, skall sätta igång göra lite uppgifter till skolan.
Vad som händer sedan är väl just nu oklart, kanske sätetr mig coh syr fler av min nya affärs ide ;)
eller så kanske jag rent av bara tar det lungt. Återstår att se :)

Så fruktansvärt orolig för min lilla vovve Geisha som inte mår riktigt bra, och om inte det vore nog så har hon fått två sår med så har tratt på sig när hon  är inne, men slipepr när hon är ute. Eftersom hon inte är riktigt frisk så fick hon ett nytt täcke helgen som var. Ett svart fodrat med luva och allt. Allt för henne...
Vi är sugna på en hund till, skulle igentligen fixat till Adams födelsedag men de sket sig. Vi får se hur de blir med det...

På lördag är det alal hjärtans dag, och den kommer får vår del spenderas med Marcus och Carro.
Va igentligen bjudna till Zandras 20års kalas men vi tackade nej då 14 Februari är heligt och är en dag för alla par...
Ser ut som det blir en massa god mat och mys, och bad på sannarp på dagen. För att sedan åka tidigt till IKEA i Göteborg på Söndags morgon.

Nu har du redan sett bilden på magen Mli, men du får den här igen :)

Detta kort är taget i Tisdags då jag gick in i vecka 17 :)

Skriver kanske mer sedan...!?

Fullkomlig uppdatering

Idag är det Tisdagen den 10 Februari, med andra ingen vanlig dag utan helt enkelt Emelies födelsedag hurra hurra hurra...

Vad har hänt sedan sist?
I söndags fyllde Adam 23år så då hade vi en massa folk hemma på middag och firande.
och idag var de den absolut tuffaste upplevelsen jag någonsin varit med om...

Jag och Adam har nämligen varit och kolla på vår lill*, det va de tuffaste vi båda någonsin varit med om.
Man blev helt tår ögd när amn kunde se på kärmen att det faktiskt rörde sig där inne, det var en livlig liten sak. Och precis som sin pappa skulle sitta skräddare med benen eller varför inte krypa ihop som en köttbulle med tummen, ja nästan hela handen in i munnen :)

Ja återbesök blir det på onsdag den 18 februari, ett ultraljud igen eftersom att den saken i magen inte kunde ligga och sträcka ut på benen. Så söt....
Lovade ett väldigt långt inlägg, men nu skall vi iväg på möte så hinner ine mer än att smått uppdatera er med  det viktigaste att det är bara en bebis i min mage. och en bild naturligtvis :)


Man ser näsa och läpp på denna bild, så glad... :)


Vill ha den i våra armar, lycka <3

pinsamt

skäms så innerligt att jag inte uppdaterat er på år och dar, men tiden bara rusar förbi.
Trots att ja inte skrivit på länge är besökarna många var dag ändå, på tisdag komemr det ett långt inlägg med massa bilder. så håll ögonen öppna... :)

Så emelie förvänta dig bilder :) både på det ena och andra...

RSS 2.0